Begär offert

Elinstallation

Elinstallationer i Stockholm

Söker du elinstallatör i Stockholm? Då kan du vara lugn vi kompletterar elanläggningen efter dina önskemål och förutsättningar. Arbetet kan omfatta allt från traditionell elinstallation till anläggningar av nutida modell. Inga arbeten är för stora eller för små berätta för oss vad du söker så lägger vi fram passande lösningar för just er. Såväl företag som privatpersoner kontaktar oss dagligen gällande arbeten som kräver en elektriker och vi bemöter tjänsterna med högsta service. Utgångspunkten är Stockholm men vi hjälper kunder med omnejd för att alla ska ha tillgång för professionell elservice. Anlita behöriga elektriker att utföra jobbet med din el vi på Ahlel är mer än redo att stå till tjänst.

Uthyrning & elarbeten Stockholm

Vi är en elfirma som utför alla typer av elarbeten i Stockholm vi jobbar bland annat med fiber, nätverk och smarta hus. Genom våra pålitliga mätinstrument har flertalet el och-dataföretag valt att ansluta sig till oss. Vi erbjuder även andra smarta lösningar som går att hyra från oss för att underlätta arbetet hemma. Egna pelarliftar, byggcentraler och byggbelysning av kvalitativ sort för att inte nämna vårat lager där det åtskilliga finns om problem skulle uppstå. Vi löser det mesta om ni så är bostadsrättsförening, privatperson, butik, företag eller fastighetsförvaltare. Vi vill bidra med trygghet av alla elinstallationer och ser därför till att tillhanda rätt resurser för arbetet.

Elektriker Danderyd

Förutom att erbjuda elservice i Stockholm har vi även tillgång för elektriker i Danderyd. Det är betydande att alltid finnas till oavsett vart ni söker oss. När det kommer till traditionella lösningar kan man finna dessa bland vägguttag, strömbrytare, vitvaror och belysning exempelvis. Vi ser över att  nuvarande konstruktion är säker om inte installerar vi pålitlig elanläggning för att öka tryggheten. Vi kan även fixa installation av såväl jordfelsbrytare samt åskskydd som bidrar med en betryggande atmosfär i vardagen. Självklart står vi också till tjänst om ni söker smarta lösningar till hus.

Modern vardag

Genom effektiva lösningar går det enkelt att styra husets viktigaste delar för energisnål och säker tillämpning. Vi har god kunskap om verktyg som KNX där du enkelt kan styra fastighets viktiga beståndsdelar. Installera fiber för en modern vardag med nätverksanvändning och tv-tittande på skicklig nivå eller genomför andra nätverksinstallationer som passar bättre för användningen. Det går alltid att kontakta oss vid funderingar så kan våra projektledare hjälpa till på bästa sätt.